Moikka maailma;

ensimmäisen esimerkkiartikkelin otsikko toivottaa minut tervetulleeksi kirjoittamaan blogia.

 

Tämä maailma on minulle täysin vieras, niin lukijana, kuin kirjoittajana. En ole koskaan uhrannut aikaa lukemiselle; en kirjojen, uutisten tai varsinkaan blogien. Miksi se on tuntunutkaan niin turhalta lukea? Nyt ehkä voin myöntää tulleeni vanhaksi, kun sohvalle rojahtaminen voittaa koiran juoksuttamisen tai intopinkeänä siivoamisen?  Vai myöntäisinkö tulleeni vain laiskaksi? ;) Odotan silti innolla miten jaksan työn ja arjen pyörittämisen keskellä järjestää itselleni aikaa ajatusten kirjoittamiselle. Ehkä blogin kirjoittaminen olisi pitänyt aloittaa jo aikoja sitten?

Keksimme paremman puoliskon kanssa useita vuosia sitten aloittaa rakentamisen... nyt se on vihdoin ja viimein ajankohtaista! Jippiiii!  Tähän astiselle matkalle mahtuu monenmoista kommellusta, enkä epäile yhtään, etteikö niitä tulisi rakentamisen aloittamisen jälkeen lisää. ProjektiPihka on elämämme keskiössä tulevat vuodet, joten blogin aihealue valikoitui melko helposti.

Mutta tähän astisesta taipaleesta lisää myöhemmin,  samoin kuin viikonloppuna korkatuista Jyväskylän asuntomessuista. Asuntomessut antoivat taas vahvistuksen jo valitulle talotoimittajalle sekä omalle tyylisuunnalle. Kylläpä ihmiset ovat valkoisia sisustajia nykyaikana ;)